Menu Sluiten

Nationale Diabetes Challenge

Nationale Diabetes Challenge

Bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijker dan ooit. Het maakt ons o.a. weerbaarder tegen virussen, zoals corona. Daarnaast zorgt regelmatig bewegen ervoor dat je lekker in je vel zit, je meer energie hebt en is het beter voor je (bloedsuiker) waarden!

Bewegen is goed voor iedereen en helemaal voor mensen met diabetes type 2. Daarom nodigen we niet alleen mensen met diabetes uit om mee te doen aan de NDC, maar is iedereen welkom om mee te wandelen.

Vanuit BSV (buursportvereniging) De Mussen organiseren wij in samenwerking met nationale diabetes challenge wandelingen in de Schilderswijk. Wil je starten met wandelen, kom dan gezellig samen met ons in beweging door te starten met wandelen.

Start met wandelen elke dinsdag en vrijdag

Wil je starten we met wandelen? Elke dinsdag van 13.30 uur tot 14.30 uur en vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur kan je mee wandelen, we starten vanaf Buurtcentrum De Mussen op de Hoefkade 602.
Wil je mee wandelen of heb je vragen over het wandelen kom langs of neem contact op met de Buursportcoach.

Wil jij ook wandelgroepen begeleiden?

BSV De Mussen is op zoek naar een vrijwilligster die de wandelgroepen zou willen begeleiden. Heb je interesse? Voor meer informatie bekijk de vacature onderin.