Menu Sluiten

Nationale Diabetes Challenge

Nationale Diabetes Challenge

Bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijker dan ooit. Het maakt ons o.a. weerbaarder tegen virussen, zoals corona. Daarnaast zorgt regelmatig bewegen ervoor dat je lekker in je vel zit, je meer energie hebt en is het beter voor je (bloedsuiker) waarden!

Bewegen is goed voor iedereen en helemaal voor mensen met diabetes type 2. Daarom nodigen we niet alleen mensen met diabetes uit om mee te doen aan de NDC, maar is iedereen welkom om mee te wandelen.

Vanuit apotheek Hoefkade organiseren wij in samenwerking met nationale diabetes challenge wandelingen in de Schilderswijk. Wil je starten met wandelen, kom dan gezellig samen met ons in beweging door te starten met wandelen.

Start met wandelen elke maandag en vrijdag

Wil je starten we met wandelen? Elke maandag om 18.00 uur en vrijdag om 13.00 uur kan je mee wandelen, Er wordt gestart vanaf Apotheek Hoefkade op de Hoefkade.
Wil je mee wandelen of heb je vragen over het wandelen kom langs of neem contact op met de Buursportcoach.

Wil jij ook wandelgroepen begeleiden?

BSV De Mussen is op zoek naar een vrijwilligster die de wandelgroepen zou willen begeleiden. Heb je interesse? Voor meer informatie bekijk de vacature onderin.